Franciaágy nagykereskedés magánvásárlóknak Budapesten

Franciaágy nagykereskedés magánvásárlóknak Budapesten

Van egy igen izgalmas, az általános trendeket maga mögé utasító bútorbolt Budapesten. Először kanapék forgalmazásával kezdték, majd franciaágyakkal, később szekrénysorokkal és étkezőkkel is bővültek. Mi ez a nagy csoda?

Igazából semmi csoda sincsen. Egy 4400 nm-es raktár tele bútorral, ami mindegyike azonnal vihető. Kanapéból 500 darab biztosan, franciaágyból is 100 azonnal elvihető.

Nem egy szokványos bútorüzlettel állunk szemben. A magánvásárlók számára az olcsósága, ami leginkább vonzó. A bútorraktár nagyon jó áron tud kínálni bútorokat, hiszen kvázi elosztóközpontként működik. A legtöbb belpesti és budai szalon is innen válogat.

A bútorok, így a franciaágyak is magas minőségű, német import bútorok, amik a jó áruk ellenére igencsak korszerűek, stílusosak.

A bútorok, így a franciaágyak is magas minőségű, német import bútorok, amik a jó áruk ellenére igencsak korszerűek, stílusosak. Az anyaguk, kivitelük abszolút megfelel a 21. század kihívásainak.

A franciaágyhoz tartozó matrackínálat is rendkívüli: a különböző extrarugóstól elkezdve a mindenféle hab és kókuszmatracokon át a “memory foamig” minden kapható. A kényelmi szempontok természetesen az elsődlegesek a franciaágy-vásárláskor.
Az üzlet jól megközelíthető: Budapest, 15 kerület, M3 logisztikai központ, Székely Elek utca 11.

Ne habozzon, és vegyen a piaci árak 60-70%-áért franciaágyat!

A honlapon található információk szerint telefonos bejelentkezés szükséges. Kevés az eladó, egyébként logisztikai tevékenység folyik (teherautók jönnek-mennek, kipakolás, bepakolás stb.), így a magánvevőket össze kell szervezni egy “csokorba”.
Ne habozzon, és vegyen a piaci árak 60-70%-áért franciaágyat!

Honlap: Franciaagy.net

Related posts