Barta költöztetés Budapest

Költöztetés, lomtalanítás, áruszállítás, bútorszállítás – nekünk nem probléma!

És Önnek sem, ha minket választ! Legyen szó nehéz bútorokról, páncélszekrényről, zongoráról, cementes zsákokról, bármilyen teherről, mi elbírjuk. Hívhat lakáshoz, családi házhoz, irodához, telephelyre – bennünk nem csalódik.
Több ezer költöztetésen, fuvarozáson vagyunk már túl, így tapasztalt, profi csapattal megyünk. 0-24-ig hívhatóak vagyunk, állunk rendelkezésére bármikor, gyorsan és olcsón (2900 Ft / óra), az ország egész területén, sőt, még országhatárokon túl is.

Csak ajánlani tudnám a Barta Úr Költöztető Cégét, mert minden úgy ment, ahogy annak kellett. A kocsi időre itt volt a munkásokkal és pár óra alatt a lakásom költöztetése rendben lezajlott. Dobozok is voltak amibe bepakolták a dolgaimat.

Ezt a remek reklámszöveget a barta-koltoztetes.hu oldalon olvastam és túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, gondoltam én. De aztán amikor a költözés során minden rendben lett, az álom valóra vált. Minden a helyén és semmi sem törött el a költözés során. Ez igazán remek!

Csak ajánlani tudnám a Barta Úr Költöztető Cégét, mert minden úgy ment, ahogy annak kellett. A kocsi időre itt volt a munkásokkal és pár óra alatt a lakásom költöztetése rendben lezajlott. Dobozok is voltak amibe bepakolták a dolgaimat. Ha valakit érdekel, akkor a barta-koltoztetes.hu weboldalon minden információt megtalál.

Related posts