Betonvágás és falvágás panellakásokban

Legfontosabb szolgáltatásunk a fal- betonvágás panellakásokban , precíz felmérés után a válaszfalak teljes, vagy részleges lebontását, szellőzőrendszerek, födémnyílások helyének kialakítását. Ha egy nagyobb ajtóra, közlekedőre vagy ablakra van szüksége, számíthat ránk, emellett akár ajtó-, ablakszélesítésben is a rendelkezésére állunk.

A falvágásra sokszor nagy szükség lehet, például ha nagyobb élettérre vágyunk, vagy ha csak egy új nyílásra lenne szükség két helyiség között.

A falvágással mindenhol kivitelezhetőek partnereink elképzelései, statikus felügyelete mellett, szakszerűen elvégezve akár vasbeton anyagba is. A falak vágása egy egyre gyakrabban igényelt és elfogadott megoldás, mert napjainkban fontos, hogy minden tér maximálisan ki legyen használva.

Falvágás árak folyóméter(kerület)/cm-ben (falvastagság) cm-ben van megadva. A vágásokat rezgésmentesen végezzük a legkorszerűbb gyémánttechnikás vágógépeinkkel!

Nem feltétlenül szükséges kiköltözni pár napra otthontól, amíg a falvágás, panelvágás és egyéb munkálatok zajlanak, mert garanciát vállalunk a tevékenységünkre, így kezességet vállalunk azért, hogy minden munkaterülettel kapcsolatos tárgyat megóvunk, letakarunk. Modern eszközparkunknak köszönhetően hogy munkánk minimális szennyeződést okoz. Mivel egyértelműen a biztonság az első, ezért minden munkálat előtt felmérjük, hogy mik a legideálisabb eljárások, megoldások. Vállaljuk mindezek mellett a keletkezett sittanyag elszállítását, illetve a statikai engedélyeztetést is.

Kérjük, keressen fel minket, ha árajánlatot kérne: falvagas.hu

Related posts