Energetikai tanúsítvány árak

Energetikai tanúsítványra lenne szüksége? Az energetikai tanúsítvány hiánya akadály lehet a tervei megvalósításában! Cégünk az egész ország területén vállalni tud energetikai tanúsítvány készítését, a szükséges számításokat és méréseket.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY ELKÉSZÍTÉSE

Az energetikai tanúsítvány előnyei: Segítségével arra vonatkozó információkat kaphat, hogy milyen korszerűsítésekkel tud javítani az ingatlan energetikai besorolásán. A jobb energetikai besorolású épületek előnyösebb helyzetből indulnak eladáskor és bérbeadáskor ha kiderül egy ingatlanról, hogy energiatakarékosabb, az a magasabb eladási vagy bérbeadási ár formájában is megtérülhet számunkra. A tanúsítvány a bérlő vagy vásárló számára is garancia arra, hogy egy kedvezőbb energetikai besorolású ingatlan esetén kisebb rezsiköltségekkel kell számolnia. Az épületek minőségi osztályozása alapján az épületek energetikai besorolása egy 10 fokozatú energiahatékonysági skálán történik meg.

Cégünk az egész ország területéről várja a megrendeléseket, hogy az Önnek leginkább megfelelő módon elkészíthesse a szükséges számításokat és méréseket.

Miért az ETANUS Mérnöki Irodát válassza?

Rugalmasak és gyorsak vagyunk. Energetikai tanúsítvány áraink kedvezőek. Garanciával dolgozunk. A tanúsítvány akár a felméréstől számított 1 munkanap alatt is a kezében lehet. Rugalmasan, akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is rendelkezésére állunk. Társasházak esetén a megrendelések számától függően kedvezményt ajánlunk. Egy tapasztalt és megbízható cég vagyunk.

Bővebb információt honlapunkon kaphatnak: etanus.hu

Related posts