Franciaágy nagykereskedés magánvásárlóknak Budapesten

Van egy igen izgalmas, az általános trendeket maga mögé utasító bútorbolt Budapesten. Először kanapék forgalmazásával kezdték, majd franciaágyakkal, később szekrénysorokkal és étkezőkkel is bővültek. Mi ez a nagy csoda?

Igazából semmi csoda sincsen. Egy 4400 nm-es raktár tele bútorral, ami mindegyike azonnal vihető. Kanapéból 500 darab biztosan, franciaágyból is 100 azonnal elvihető.

Nem egy szokványos bútorüzlettel állunk szemben. A magánvásárlók számára az olcsósága, ami leginkább vonzó. A bútorraktár nagyon jó áron tud kínálni bútorokat, hiszen kvázi elosztóközpontként működik. A legtöbb belpesti és budai szalon is innen válogat.

A bútorok, így a franciaágyak is magas minőségű, német import bútorok, amik a jó áruk ellenére igencsak korszerűek, stílusosak.

A bútorok, így a franciaágyak is magas minőségű, német import bútorok, amik a jó áruk ellenére igencsak korszerűek, stílusosak. Az anyaguk, kivitelük abszolút megfelel a 21. század kihívásainak.

A franciaágyhoz tartozó matrackínálat is rendkívüli: a különböző extrarugóstól elkezdve a mindenféle hab és kókuszmatracokon át a “memory foamig” minden kapható. A kényelmi szempontok természetesen az elsődlegesek a franciaágy-vásárláskor.
Az üzlet jól megközelíthető: Budapest, 15 kerület, M3 logisztikai központ, Székely Elek utca 11.

Ne habozzon, és vegyen a piaci árak 60-70%-áért franciaágyat!

A honlapon található információk szerint telefonos bejelentkezés szükséges. Kevés az eladó, egyébként logisztikai tevékenység folyik (teherautók jönnek-mennek, kipakolás, bepakolás stb.), így a magánvevőket össze kell szervezni egy “csokorba”.
Ne habozzon, és vegyen a piaci árak 60-70%-áért franciaágyat!

Honlap: Franciaagy.net

Related posts