Kanapé.net raktáráruház

Régóta vágyunk egy szép, igazi bőr kanapéra, de az árak elriasztottak bennünket. Hiába csorgattuk a nyálunkat és álmodoztunk, az árcédula mindig kijózanító volt. A minőségből meg nem engedünk, műbőr vagy álbőr kanapéból nem kérünk! Rendületlenül jártuk a bútorboltokat, meg persze bújtuk az internetet is, így ráleltünk a kanapé.net weboldalra. Rengeteg bőrkanapé raktáron, kipróbálhatóan, azonnal elvihetően, tetszett a szöveg. Kicsit érdekes volt, hogy előzetesen be kell jelentkezni, nem lehetett csak úgy besétálni.

Hatalmas kanapé választék

Utólag persze érhető is ez a hozzáállás, minek a nagyszámú személyzet vagy fölösleges adjusztálás. Kisebb árrés, kedvezőbb árak. Bútort meg raktárból is lehet választani. Ha a tárolás szakszerű, egy sima, persze azért rendezett hodály is megteszi. Ebben az esetben a 4700 nm-es helyiségben hozzávetőlegesen 500-600 darab bútort tartanak, kanapé, ülőgarnitúra, franciaágy, sok egyéb bútor kapható náluk. Tehát a megbeszélt időpontban felkerestük őket, és valóban, itt aztán volt választék. Bútortenger faltól falig, ameddig a szem ellát. Persze minket most csak a bőrkanapék érdekeltek, de azért a szemünk sarkából láttuk a többi bútorfajtát is. Ami a legjobban tetszett, hogy végre az árcédulák sem voltak olyan fejbekólintósak, sőt! Szóval korrekt áron hozzájutottunk álmaink bőrkanapéjához, számunkra ugyanis a bőrkanapé, az igazi kanapé. Olvastuk és láttuk, hogy van textilbőr kanapé is, de a hagyományos bőrkanapé tapintása, megjelenése utolérhetetlen, utánozhatatlan. Legalábbis szerintünk.

Nem csak kanapé kapható náluk

Természetesen azóta is örömmel használjuk. Azonban a történetünk itt nem ér véget. A franciaágyunk megadta magát, a javítás már nem érte meg. Igencsak kényelmetlenné vált a rajta alvás, szóval fontos volt a gyors pótlás. Mivel a kanapé vásárlásakor emlékeztünk a kanapé.net óriási franciaágy választékára, ismét felkerestük őket. A méretet tudtuk, a többit majd a helyszínen eldöntjük. Hiszen kipróbálhatjuk, tesztelhetjük az összes kiállított darabot. Ugyan kis létszámú a kiszolgáló személyzet, de az a kevés segítőkész volt, számos jó tanácsot adtak, kalkulációt is készítettek. Valamivel több időt töltöttünk a válogatással, de megérte, mert egy remek habszivacsos, konzervatív formájú franciaágy boldog tulajdonosai lettünk. Igazából a szakértő javasolta a matracot, szerinte az még jobb, mint a rugós. Elhittük, és jól tettük, nagyon jó rajta aludni. Tehát összefoglalva, egy év leforgása alatt két kanapé.net-es bútorral gazdagodtunk: egy minőségi bőrkanapéval és egy príma franciaággyal. Ajánlom mindenkinek aki jó áron szeretnem minőségi kanapét vásárolni: kanape.net

Related posts