Kertépítés Székesfehérvár és környékén

Cégünk több mint egy évtizede foglalatoskodik teljes körű kert építéssel és automata öntözőrendszerek telepítésével, valamint térköves burkolással. Eközben több 100 kert építését terveztük meg és kiviteleztük, így varázsolva mosolyt és elégedettséget temérdek család arcára.

Egy alapos tervezés után a kertépítéssel egy lendületesebb és látványosabb fázisba lépünk. Sok éves szakmai tapasztalatunk és fejlett gépparkunk biztosítja a megálmodott kert profi megépítését.

A Floralgarden csapatának igen nagy megtiszteltetés, és egyben felelősség is, ha egy család vagy egy cégvezető munkatársainkat kér meg otthonuk/cégük kertjének kivitelezésére. Ugyanis ezeknek az embereknek örökre szóló nyomot hagyunk az életükben azáltal, hogy szebbé tesszük a környezetüket, a kertjüket. Ezért is gondoljuk, hogy a kertépítés = művészet. Művészet magas szinten mind a növényekkel, mind a földdel, mind a fűvel vagy kővel úgy, hogy az összehatás a megrendelő elvárásainak, esztétikai igényeinek 100%-osan megfeleljen.

Legfőbb célunk a kertépítés során, hogy a legmagasabb minőségű anyagok kivitelezése mellet, a pihenésre szánt kert a lehető legkevesebb munkával és akadályokkal legyen fenntartható!

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy elsőosztályú anyagokkal, remek emberekkel, professzionális gépekkel alkothatunk együtt, és a továbbiakban is a legfőbb célunk, hogy olyan kerteket álmodjunk meg kedves partnereinknek, amik később is a minimális ráfordítás mellett élhetőek, időtállóak és gyönyörűek maradnak.

A Floralgarden szolgáltatásai: kertépítés, automata öntözőrendszer telepítés, gyepszőnyeg fektetés, térkövezés, kőműves munkák.

Kérjen tőlünk árajánlatot, nem fogunk csalódást okozni Önnek! Ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, látogasson el hozzánk: floralgarden.hu

Related posts