Költöztetés Budapesten

Ritkán költözik az ember, de amikor kell, akkor kell! Ilyenkor nagyon fontos, hogy minden simán menjen és ne legyen probléma a költözködés. Megoldhatjuk saját magunk is, de a költöztetést jobb szakemberre bízni.

Amikor kinőttem az irodám és másik helyre kellett költöznünk, nagyon sok cég ajánlatát megnéztem. Volt aki olcsón, volt aki drágán ajánlotta fel szolgáltatását. Ha jól körülnézünk a költöztetéssel foglalkozó szolgáltatók között, akkor azt tapasztaljuk, hogy nagy a szórás.

Ha jól körülnézünk a költöztetéssel foglalkozó szolgáltatók között, akkor azt tapasztaljuk, hogy nagy a szórás. 

Aztán döntés született és a Tutiteher – Költözettés csapatát választottuk! Nagyon rugalmasak voltak és még dobozokat is kaptunk amibe bele tudtuk pakolni a sok iratot és egyéb dolgainkat. Reggel időben itt volt a teherautó és már pakolták is fel a holmijainkat, hogy tíz kilométerrel arrébb, az új irodánkba kerülhessenek mihamarabb. Ez igen!

A Tutiteherrel a költözködés nagyon gyorsan és szakszerűen ment, csak aznap kellett az ügyfeleinket megkérni, hogy türelmesek legyenek, mert épp költözünk. Egyszóval remek csapat és az áraik sem vészesek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Honlapjuk: tutiteher.hu

Related posts