Parkolom.hu – Parkolás kulturált körülmények között

Az autósok ezt értik: a nyugodt utazás egyik fontos eleme = biztonságos parkolás! Védett, őrzött helyen, jó áron! Reptéri parkolónk mintegy 500 autó parkolására lett létrehozva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér szomszédságában, mindössze 4 percre a 2-es termináltól. Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak meg minket, az Üllő táblánál   jobbra. 2225, Üllő, Pesti út 207.

Parkolóm.hu - Parkolás a ferihegyi reptérnél

A parkoló használatának menete:

Ön a parkolóhelyét lefoglalhatja a helyszínen, telefonon vagy online a www.parkolom.hu weboldalon. Miután a helyszínen a parkolónk területén (Üllő, Pesti út 209.) gépjárművével leparkolt, irodánkban kollégáink segítségével kitöltik a parkolási lapot. A parkolási lapot a parkoló üzemeltetője és a parkolást végző személy aláírja. A parkolót igénybe vevő személy aláírásával elfogadja a parkoló általános szerződési feltételit. Ezek után vehető igénybe a parkolás és a transzfer.

Parkolóm.hu - Parkolás a ferihegyi reptérnél

A repülőtéri transzfer ügymenete:

A parkoló üzemeltetője az ügyfelek részére a parkoló és a Ferihegy 2A és 2B repülőtéri terminálok között az oda-vissza utazást (reptéri transzfert) saját kisbusszal biztosítja. A repülőtéri transzfer díját a VIP Business, a Fedett, teremgarázs, valamint a Kültéri parkoló tartalmazza. Amennyiben az ügyfél transzferszolgáltatást nem kér, ebben az esetben ajánljuk figyelmébe Hortobágy parkolónkat, mely a Liszt Ferenc repülőtér (Ferihegy) legolcsóbb parkolója. (500 Ft./nap -tól). Amennyiben az ügyfél a transzfert nem kívánja igénybe venni, úgy az nem jár a díjak módosulásával.

Parkolónk biztonságos és barátságos környezetben fogadja vendégeit. További információt weblapunkon találnak. www.parkolom.hu

Related posts