Redőny szerelő, javító vállalkozás Budapesten

Nem működik a REDŐNYE? Netán lecserélné? Az Árny-véd Kft. megjavítja, elkészíti Önnek! Cégünk redőnyök felszerelésével és motorral meghajtott árnyékolók szerelésével, árnyékolástechnikai késztermékek beépítésével, illetve javításával foglalkozik.

Redőny szerelő Budapest

Redőny szerelést, javítást is vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében, magánszemélyektől és vállalatoktól: legyen szó bármilyen ingatlanról és helységről. Nekünk nagyon fontos, hogy Ön elégedett legyen velünk, így amennyiben a cégünket választja, megbízható és kifogástalan szolgáltatást kap tőlünk!

garázsredőny

Redőny kapu vagy garázsredőny érdekli?
Redőnykapunk tökéletes megállja a helyét raktárakban és autómosókban, szervizek, garázsok és társasházi teremgarázsok kapujaként egyaránt. Redőnykapuinknál a kapulap alumínium profilokból készül, mely a kapunyílás felett elhelyezkedő redőnyszekrény tengelyére csévélődik fel, ami egy rendkívül helytakarékos megoldás. A kaput egyfázisú csőmotorral lehet mozgatni (távirányítással), de áramkimaradás esetén akár kézzel is mozdítható. A kapulapot alkotó lamellák a redőnyszekrénybe tekerednek fel. A garázskapuba applikálható a biztonsági ablakprofil, illetve a szellőző nyílású lamella is. Kapuink biztonsági feltolásgátlóval szereltek.

Nézze meg honlapunkon munkáinkat. Honlapunkon még több információt is kaphat a redőny motorokról, motoros napellenzőkről, illetve a garázsredőnyökről.  www.redony-ajto.hu

Related posts