Reg-enor kúra kérdések-válaszok

A Reg-enor kúra kapcsán több kérdés is felmerülhet.

 

1) Mi is a Ren-enor kúra?

Egy olyan speciális diéta, amely speciális étrendet megfelelő étrend-kiegészítővel kombinálja. Olyan ételeket enged meg, amelyről nem is gondolnánk, hogy diétásak. Zsíros húsok, szalonna, tojás például. Persze a tiltólista is hosszú, amelyen a cukor, a tej, de a gyümölcsök jó része is kerülendő. Szerencsére számos recept, praktika elérhető, tehát nem kell éheznünk, csak sokkal jobban odafigyelnünk az étrendünkre.

2) Miért kell a Reg-enor, nem elég betartani az étrendet?

A Reg-enor a máj és az epe működősét segíti, míg az étrenddel bevitt megfelelő mennyiségű zsiradék segíti kinyitni az epehólyagot, hogy a megtermelt epe a gyomorba kerülve javítsa az emésztést. Tehát az étrend önmagában is jó, de a hatékonyságát jelentősen növeli a Reg-enor.

3) Mennyi ideig kell csinálni a Reg-enor kúrát?

Maximum időkorlát nincs, a minimum viszont legalább 4 hónap.

4) Mindenkinél működi a Reg-enor kúra?

100%-os garancia sajnos nincs (ezen a téren legalábbis), de akik valóban tartják a kúrát, azoknál magas a sikerráta. A legismertebb referencia, Lagzi Lajcsi fogyása, amely bizony ezzel a diétával történt. Fontos, hogy tényleg tartsuk a diétát, a kihágás többszörösen megbosszulja magát.

5) A vegetáriánusok hogyan tudnak diétázni?

A Reg-enor kúra lényege, a napi zsírbevétel megléte. Mivel zsiradék mindenképpen kell, az állati zsírok helyett a tisztított vaj (ghi) fogyasztása javasolt.
Emellett számos témában kaphatunk választ, információt a Reg-enor honlapján, többek között a Reg-enor kúra kérdések-válaszok elolvasásával. https://algaegeszseg.com/regenor-kura-a-legfontosabb-kerdesek-es-valaszok/

Related posts