Thai masszázs Dunakeszin

A Dunakeszi Auchanban található az Ananya Massage & Spa-ra. Tradicionális Thai masszázzsal foglalkoznak. Nekik a Thai masszázs nem csak egy szlogen, hanem maga a küldetés. Vallják, hogy a masszázs szolgáltatásaik egészség megőrzésre, relaxációra, a test megismerésére, a lélek megnyugtatására valamint a fiatalításra is alkalmasak.

A Thai masszázsról:

Mit is jelent, hogy Utazás a harmóniába? Egyáltalán mi a thai masszázs? Nálunk eléggé asszociatív lett a “thai masszázs”fogalom, de mint mindennek, úgy a masszázsoknak is kialakulóban van a kultúrája itthon is. A thai masszázs több mint egy egyszerű időtöltés, nem egy luxus hobbi, nem egy sznobság, hanem az életenergiáink karbantartása, testünk felfrissítése. Az Ananya masszázsnál dolgozó thaiföldi masszőrök mindegyike a legnevesebb iskolákba jártak Thaiföldön, és magasan képzett, mesterszintű masszőrtechnikákat alkalmaznak. A Thai masszázs szalonjuk is ezt tükrözi. Igényes, keleti hangulatot áraszt az egész környezet, nemcsak látványban, hanem törekedtünk az aromaterápia kialakítására is különféle illóolajok alkalmazásával, de a masszázs alatt hallható relaxációs zenékkel.

Hol található az Ananya thai masszázs szalon?

Budapesthez nagyon közel, a Dunakeszi Auchanban megtalálhatóak, gyakorlatilag az M0-asnak köszönhetően Dél-Budapestről is nagyon könnyen elérhetőek, jobban, mintha a belvárosban lennénk.

Amennyiben igazán kiváló thai masszázsra lenne szüksége nézzen be hozzájuk, nem bánja meg.

Weboldalunk: thai-masszazsbudapest.hu

Related posts